Ελλάδα

«Χλωμό» του Νόουλς με ΑΕΚ

Δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ο Ζέιν Νόουλς, καθώς την Παρασκευή (6/12) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» στη φροντ λάιν έχει ο Κώστας Χαραλαμπίδης ενόψει του ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Κι αυτό γιατί, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς τον Ζέιν Νόουλς, ο οποίος έκανε ατομικό και θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο του αριστερού του ποδιού. Από ‘κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για το παιχνίδι με την Ένωση μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Κώστας Χαραλαμπίδης: «Είναι ένα εξ ορισμού δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και έχει πολύ καλύτερη λειτουργία σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε την ίδια διάθεση και ενέργεια που δείξαμε στον αγώνα μας στη Γερμανία και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο ρυθμός του αγώνα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι από την στιγμή που παίζουμε στο γήπεδό μας, εμείς θα πρέπει να καθορίσουμε τον ρυθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x