NBA

Χοκς: «Αυτά που έχει κάνει ο Ντόντσιτς, δεν τα έχουμε ξαναδεί»

Με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο και την αξία του Λούκα Ντόντσιτς μίλησε ο general manager των Χοκς, Τράβις Σλενκ.

Πρόσφατο ρεπορτάζ του ESPN υποστήριζε ότι οι Ατλάντα Χοκς δεν ενδιαφέρονται και ιδιαίτερα για την περίπτωση του Λούκα Ντόντσιτς, αλλά οι δηλώσεις του general manager της ομάδας δίνει μια διαφορετική διάσταση στο θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Τράβις Σλεντ αποκάλυψε στο περιθώριο ραδιοφωνικής του συνέντευξης στο «92,9 The Game in Atlanta», ότι συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Σλοβένου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του 19χρονου.

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον ατζέντη του την προηγούμενη εβδομάδα στο Σικάγο και να εξετάσουμε την κατάσταση. Έφυγε για το Final Four και θα επιστρέψει το Σαββατοκύριακο και θα ξαναμιλήσουμε.

Τα όσα έχει καταφέρει να πετύχει στην Ευρώπη, δεν τα έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν. Είναι 19 χρονών και είναι MVP του Final Four, MVP της Euroleague και έχει κατακτήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έχει καλό ύψος, βλέπει καλά το γήπεδο για να πασάρει. Είναι καλός σουτέρ, όχι σπουδαίος, αλλά αυτό είναι που δουλεύεται.

Είναι στα αλήθεια μία εξαιρετική προοπτική με το IQ που διαθέτει, για την ικανότητά του να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του και για την ωριμότητά του. Είναι εντυπωσιακός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο GM των «γερακιών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x