NBA

Χόρνετς: «Δυστυχώς δεν θα παίξουμε, αλλά στηρίζουμε το πλάνο του ΝΒΑ»

Ανυπόμονοι να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν, αφού δεν θα συμμετέχουν στην επανέναρξη του φετινού ΝΒΑ στο Ορλάντο, είναι οι Σάρλοτ Χόρνετς.

Οι Χόρνετς είναι από τις ομάδες που δεν θα συμμετέχουν στην επανέναρξη του φετινού ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να εκφράσουν την απογοήτευσή τους, αλλά από την άλλη να τονίζουν πως κατανοούν απόλυτα και στηρίζουν το πλάνο της λίγκας.

Η ανακοίνωση των Χόρνετς:

«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα παίξουμε για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019/20, αλλά καταλαβαίνουμε και στηρίζουμε το πλάνο του ΝΒΑ.

Με την καθοδήγηση του προέδρου και τζένεραλ μάνατζερ, Μιτς Κάπτσακ, είμαστε σίγουροι ότι η πορεία της ομάδας θα είναι επιτυχημένη σε βάθος χρόνου. Η ομάδα μας είχε μία καλή σεζόν καθοδηγούμενη από τον κόουτς, Τζέιμς Μπορέγκο. Είδαμε σημαντική βελτίωση για πολλούς από τους νεαρούς μας παίκτες και απόδειξη είναι ότι τρεις παίκτες των Χόρνετς συμμετείχαν στο Rising Stars του All-Star Weekend. Το ρόστερ μας αποτελείται από αφοσιωμένους παίκτες που δουλεύουν σκληρά και έχουν ως στόχο την πρόοδο. Ανυπομονούμε να δούμε την ανάπτυξη της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόηση των μελών μας, των συνεργατών μας και των φιλάθλων μας τους προηγούμενους μήνες. Η σεζόν 2020/21 στο ΝΒΑ πιθανότατα να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο Spectrum Center
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x