Ελλάδα

Χουγκάζ: «Και τώρα θα αναλάμβανα τον Πανιώνιο. Δεν μπορούσα να μείνω μετά την αλλαγή στην ΚΑΕ»

Ο Κρις Χουγκάζ δεν μετανιώνει που ανέλαβε τον Πανιώνιο, αλλά αντιλαμβάνεται πως δεν μπορούσε να συνεχίσει μετά την αλλαγή στην κεφαλή της ΚΑΕ.

Πιστός «στρατιώτης» του Πανιωνίου, ο Κρις Χουγκάζ δεν μετανιώνει που πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε μια δύσκολη στιγμή για το σύλλογο, έστω κι αν αυτό δεν εκτιμήθηκε και μετά την αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ ουσιαστικά αποπέμφθηκε.

Ο ίδιος δηλώνει στη Live Sport: «Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αναλάβω ξανά τον Πανιώνιο. Και τώρα την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Το έκανα για τη δυναμική του, την ιστορία, τον κόσμο και τις ακαδημίες του. Για το όραμα και την ελπίδα. Για όλα όσα πρεσβεύει στα δικά μου μάτια αυτή η ομάδα. Είμαι Πανιώνιος και δεν δίστασα να αναλάβω παρότι ήταν ήδη αργά στη σεζόν».

Προσθέτει, δε, πως «… πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε. Με βάση τα νέα παιδιά, έξι ξένους και ενδεχομένως κάποιες αλλαγές μέσα στη σεζόν. Ήδη η ομάδα μετά από 4-5 επίσημα και φιλικά παιχνίδια έδειχνε βελτίωση. Όταν ανέλαβα φυσικά και δεν είχα ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί. Δεν θα μπορούσα να μείνω στην ομάδα μετά την αλλαγή στην ιδιοκτησία. Είναι η πρώτη φορά που κάθε λέξη της ανακοίνωσης της ΚΑΕ για διακοπή της συνεργασίας με κοινή συναίνεση λέει την πλήρη αλήθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x