Ελλάδα

Χουγκάζ στον ΣΠΟΡ FM: «Κάναμε επαφή με Μαυροκεφαλίδη, αλλά…»

Ο Κρις Χουγκάζ επιβεβαίωσε πως ο Πανιώνιος προσέγγισε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αλλά υπάρχει επιφυλακτικότητα για την κατάσταση στον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος έχει παρουσιάσει ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό του αναμενομένου (δεδομένων των οικονομικών δυσκολιών) πρόσωπο στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Κρις Χουγκάζ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 επιβεβαίωσε πως έγινε προσπάθεια ενίσχυσης με τον Κρις Χουγκάζ και όχι μόνο, αλλά οι παίκτες παραμένουν επιφυλακτικοί λόγω της κατάστασης στην ομάδα.

«Ένας καλός Έλληνας παίκτης είναι πάντα ευπρόσδεκτος, αλλά δεν είναι πολλοί οι καλοί ελεύθεροι παίκτες. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και ήταν λογικό όλοι να αντιμετωπίζουν επιφυλακτικά τον Πανιώνιο το τελευταίο διάστημα. Τώρα ελπίζω σιγά-σιγά να αλλάξουν γνώμη», ανέφερε ο προπονητής των «κυανέρυθρων».

Όσο για την αποστολή του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης; «Στόχος είναι να σωθεί η ομάδα και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, όταν όλες οι άλλες ομάδες έχουν αρχίσει από το καλοκαίρι, ενώ εμείς πιο αργά. Είναι δύσκολη η δουλειά μας, γιατί είχαμε το χρόνο αντίπαλο. Έπρεπε να επιλέξουμε, να φέρουμε και να εντάξουμε τους ξένους μας και να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο κόντρα σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις. Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε και στα τρία πρώτα ματς να είμαστε ανταγωνιστικοί, να διεκδικήσουμε σε όλα τη νίκη και να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Θέλω να βοηθήσω τον Πανιώνιο να αποκτήσει μια καλύτερη εικόνα και να ταιριάξει περισσότερο με το παρελθόν, με τη νοοτροπία που υπήρχε, με ενότητα και με παιδιά από τις ακαδημίες. Έχουμε τέσσερα παιδιά από τις ακαδημίες και ένας εγώ, πέντε, κάτι που είναι σπάνιο για τη σημερινή εποχή. Οι ξένοι μας είναι καταπληκτικά παιδιά, που όπως και οι Έλληνές μας θέλουν να κάνουν καριέρα», τόνισε.

Τέλος, για το εκτός έδρας ματς με το Λαύριο το Σάββατο, είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά τα παιδιά έχουν καταλάβει πόσο μαχητικά πρέπει να είναι σε κάθε ματς και θεωρώ πως θα υπερβάλουν εαυτούς και πάλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x