Ελλάδα

Χρηστίδης: «Να δείξουμε αντίδραση»

Την ανάγκη να βγάλει ο Άρης αντίδραση μετά τις συνεχείς ήττες τόνισε ο Βασίλης Χρηστίδης εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο 21χρονος σέντερ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα φίλοι μου. Μετά από μια δύσκολη και στενάχωρη εβδομάδα, βρισκόμαστε πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Είναι ένας αγώνας, στον οποίο πρέπει να δείξουμε αντίδραση και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Κατάγια, για την πρεμιέρα του FIBA Europe Cup.

Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα, το ρόστερ της οποίας συμπληρώθηκε με καθυστέρηση, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της, οπότε δεν θα έχουν προλάβει να βρουν τη 'χημεία' που θέλουν. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν τους εμποδίζει να μπουν και να παλέψουν από την αρχή του παιχνιδιού, κάθε δευτερόλεπτο μέσα στο παρκέ, ειδικά από τη στιγμή που είναι ένα παιχνίδι, το οποίο διεξάγεται στην έδρα τους. Θα καταθέσουν τη ψυχή τους στο γήπεδο.

Εμείς αυτό που προσπαθούμε με τη καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις, είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι και να μην έχουμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κατακτήσουμε τη νίκη, διότι από δω και πέρα έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα με συνεχόμενες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και δύσκολα ταξίδια. Στόχος μας είναι να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, προκειμένου να 'χτίσουμε' καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x