Ελλάδα

Χρηστίδης: «Να εφαρμόσουμε το πλάνο μας κόντρα στον Προμηθέα»

Τα στοιχεία που αυξάνουν τις δυσκολίες για τον Άρη στο ματς με τον Προμηθέα στάθηκε ο Βασίλης Χρηστίδης, τονίζοντας πως η πιστή εφαρμογή στο πλάνο θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο σέντερ των «κιτρινόμαυρων» στο blog του στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Καλησπέρα φίλοι μου. Μπροστά μας έχουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, δυο στο Basketball Champions League και ένα στο πρωτάθλημα. Είναι σίγουρο ότι στον μεταξύ μας αγώνα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο.

Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της με ικανούς Έλληνες, αλλά και ξένους παίκτες που έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο με ομοιογένεια, καθώς έχει τον ίδιο προπονητή με κι έναν κορμό από την περυσινή περίοδο.

Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να τους αφήσουμε να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Είναι μια ομάδα με πολλές λύσεις και μεγάλο βάθος πάγκου και πραγματοποιεί και φέτος μια αξιόλογη πορεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Θα πρέπει να εφαρμόσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας και να προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, η οποία θέλουμε να συνδυαστεί με τη νίκη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x