Ευρώπη

Χρηστίδης: «Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο του Άρη»

Την… ψυχή του είναι έτοιμος να καταθέσει κόντρα στην Μπεσίκτας ο Άρης, όπως δήλωσε ο Βασίλης Χρηστίδης.

Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά, αλλά ο Άρης είναι υποχρεωμένος να συνεχίζει να δουλεύει στο παρκέ και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, σύμφωνα με όσα είπε ενόψει Μπεσίκτας ο Βασίλης Χρηστίδης, ο οποίος έκανε έκκληση στον κόσμο να πάει στο Αλεξάνδρειο.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια άσχημη ήττα μέσα στην έδρα μας, αλλά πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, γιατί το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Χρηστίδης.

Για όσα συμβαίνουν έξω από το παρκέ: «Δουλειά μας είναι να βελτιωνόμαστε στα παιχνίδια, μέρα με τη μέρα και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Οι αγώνες που έρχονται είναι πολύ σημαντικοί, πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν πλέον σκέφτονται περισσότερο το πρωτάθλημα: «Δεν μπορούμε να μην προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα, δεν γίνεται να μην δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό θα κάνουμε. Πρέπει να εμφανιζόμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι».

Για την παρουσία του κόσμου: «Τους θέλουμε δίπλα μας, τους χρειαζόμαστε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x