Ελλάδα

Χριστινάκη: «Μεγάλο όνειρο η οκτάδα»

Η Ελεάννα Χριστινάκη τολμά να ονειρεύεται.

Μετά τη νίκη επί της Κορέας ο βασικός στόχος της Εθνικής Γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο επετεύχθη, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Η Ελεάννα Χριστινάκη μιλά για το μεγάλο όνειρο της πρόκρισης στην οκτάδα.

«Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Φυσικά θα ήθελα πολύ να περάσουμε στην οκτάδα του Παγκοσμίου. Είναι το όνειρο όλων μας και ο επόμενος μεγάλος στόχος της ομάδας», ανέφερε η διεθνής γκαρντ.

Για τη χθεσινή νίκη είπε: «Είχαμε πάθος, ψυχή, παίξαμε εξαιρετική άμυνα και αυτό είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας σε αυτή την ομάδα… Μας βγήκε το παιχνίδι, είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και αξιοποιήσαμε κάθε παίκτρια πολύ καλά».

Όλα αυτά σε μια διοργάνωση που άρχισε με το αριστερό και βαριά ήττα από τον Καναδά. «Το πρώτο παιχνίδι ήταν λίγο περίεργο και σε κάθε πρεμιέρα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να περιμένεις. Εμείς είχαμε και τα προβλήματα των τραυματισμών… Σημασία βέβαια δεν έχει πως ξεκινάς αλλά πως τελειώνεις. Και εμείς στα τελευταία δυο παιχνίδια έχουμε δείξει έναν πάρα πολύ καλό εαυτό και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x