Ελλάδα

Χριστοδούλου: «Δεν μας ξεγελά η θέση του Πανιωνίου»

Το γεγονός ότι ο Πανιώνιος είναι ουραγός δεν προκαλεί εφησυχασμό στο Ρέθυμνο εν όψει της επίσκεψής του στη Νέα Σμύρνη, όπως τόνισε ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Αναλυτικά, ο Κύπριος γκαρντ έγραψε στο blog του στο ESAKE.gr για τον αγώνα του Σαββάτου (16:30)

Για 13η φορά τη φετινή περίοδο σας καλησπερίζω στο μπλογκ μου.

Αύριο είναι η τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της Stoiximan.gr Basket League, με τη μέχρι τώρα πορεία μας να μας αφήνει ικανοποιημένους. Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε μία δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενήσαμε τον Άρη. Αναμφίβολα και οι δύο ομάδες χρειαζόμασταν τη νίκη, ώστε να διατηρηθούμε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όμως, εμείς ήμασταν εκείνοι που πήραμε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα, χάρη στη σπουδαία δουλειά των συμπαικτών μου.

Για ακόμη ένα παιχνίδι εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί, καταφέρνοντας να κρατήσουμε το νικηφόρο σερί. Βέβαια τα λάθη δεν έλειψαν από τη μεριά μας αλλά ευτυχώς δε μας στοίχισαν και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε στο μέλλον.

Σήμερα, λοιπόν, «πετάμε» για Νέα Σμύρνη, όπου μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Για μας δεν έχει καμία σημασία η βαθμολογική θέση των αντιπάλων μας, αφού γνωρίζουμε πως το μπάσκετ παίζεται μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ματς, με τα νούμερα και τους βαθμούς να μην παίζουν κανέναν ρόλο. Άλλωστε άπαντες ξέρουμε τη δυναμική του κλειστού της Νέας Σμύρνης, με τους φιλάθλους του Πανιωνίου να αποτελούν τον 6ο του παίκτη.

Θα πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, μένοντας πιστοί στο πλάνο των προπονητών, ώστε να τελειώσουμε τον α’ γύρο με θετικό πρόσημο. Από κει και πέρα θεωρώ πως είναι στο χέρι μας για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Έχουμε δείξει κάποια καλά στοιχεία ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι να τα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x