Ευρώπη

Χρυσικόπουλος: «Κακή ήττα, έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος»

Τα αίτια της οδυνηρής όπως την χαρακτήρισε ήττας από τη Βόννη, εξήγησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει μπροστά πλέον.

Τα μεγάλα σουτ που έβαλε η Βόννη προς το τέλος του αγώνα οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στη ήττα με 100-95 μέσα στην Πυλαία, για τη δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champiopns League,όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λίνος Χρυσικόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

«Νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό στη διάρκεια του αγώνα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, στα ριμπάουντ κυρίως. Είναι μία ομάδα που έχει 20 επιθετικά ριμπάουντ μέσο όρο και εμείς την κρατήσαμε στα 11. Κάναμε αρκετά σωστά πράγματα από αυτά που είχαμε πει», είπε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ.

Και πρόσθεσε: «Είναι μία αθλητική ομάδα και εμείς είχαμε δύο παίκτες που ήταν μεγάλη έλλειψη για εμάς. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο κάποια μεγάλα σουτ που έβαλαν, κυρίως προς το τέλος του αγώνα. Είναι μία κακή ήττα για εμάς και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να κοιτάξουμε το πως θα κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x