Euroleague

Χωρίς Αγραβάνη στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Στην Αθήνα θα παραμείνει ο Δημήτρης Αγραβάνης και έτσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, για το ματς με την Νταρουσάφακα.

Με τη γνωστή του απουσία ο Ολυμπιακός. Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ούτε την Τετάρτη (30/11), λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν και έτσι δεν θα ακολουθήσει την «ερυθρόλευκη» αποστολή στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα.

Ο Έλληνας φόργουορντ θα χάσει και το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα κόντρα στην Ούνιξ Καζάν (9/12). Από 'κει και πέρα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν το πρωί της Πέμπτης (1/12) με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, όπου εκεί θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ (2/12, 19:00).

Τέλος, μετά το ματς με την Νταρουσάφακα, ο Ολυμπιακός δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και από ‘κει στα Τρίκαλα, για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (5/12) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x