NBA

Χωρίς Γουάιτσαϊντ οι Χιτ κόντρα στους Λέικερς

Δίχως τον Χασάν Γουάιτσαϊντ θα παραταχθούν τα ξημερώματα οι Μαϊάμι Χιτ στην έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Για τρίτο σερί παιχνίδι θα απουσιάσει ο Χασάν Γουάιτσαϊντ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μαϊάμι Χιτ, καθώς δεν θα δώσει το «παρών» ούτε τα ξημερώματα στο «Staples Center» απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο 29χρονος σέντερ δεν έχει αγωνιστεί ξανά με τους Χιτ από την στιγμή που γεννήθηκε το παιδί του, έχοντας απουσιάσει από τις νίκες επί των Φίνιξ Σανς (115 – 98, 8/12/18) και Λος Άντζελες Κλίπερς (121 – 98, 9/12/18).

Μέχρι στιγμής, ο έμπειρος σέντερ των Χιτ έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια έως τώρα στην σεζόν, με μέσο όρο 13.5 πόντους (52.3% σουτ), 13.7 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ σε 26.9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Στο παρελθόν το όνομα του Γουάιτσαϊντ είχε συνδεθεί με σενάρια περί ανταλλαγών, τα οποία ενισχύθηκαν με την απόφαση του προπονητή της ομάδας, Έρικ Σποέλστρα, να τον αποσύρει στον πάγκο κατά την διάρκεια της τέταρτης περιόδου στα τελευταία ματς.

Ωστόσο, ο παίκτης δεν έδειξε προβληματισμένος για το γεγονός αυτό, αντίθετα φάνηκε να εμπιστεύεται την διαχείριση και αποφάσεις τόσο του προπονητή του όσο και της ομάδας.

Για την ακρίβεια δήλωσε, «Δεν είμαι ενοχλημένος. Ο προπονητής παίρνει την καλύτερη δυνατή απόφαση και η ομάδα δείχνει την στήριξή της. Τον εμπιστεύομαι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στους τομείς που μπορώ να προσφέρω πράγματα, να κάνω την δουλειά μου».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με αντίπαλο τους Λέικερς, οι Χιτ δεν μπορούν να υπολογίζουν εξίσου τον Ντίον Γουέιτερς ενώ οι Τζος Ρίτσαρντσον και Τάιλερ Τζόνσον είναι αμφίβολοι. Πιθανή η επιστροφή για τον Γουέιν Έλινγκτον.





Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x