Ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο θα δώσει το Περιστέρι, καθώς ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ του επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, για τα επεισόδια που έγιναν στην κερκίδα και οδήγησαν την προσωρινή διακοπή του ματς με τον Άρη.

Αυτό σημαίνει, πως η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, δίχως την παρουσία των φίλων της στο κλειστό «Α. Παπανδρέου», στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Α1. Από ‘κει και πέρα και στις δύο ΚΑΕ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Η αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ, που ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-03-2019.

ΑΡΗΣ
Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ, που δεν ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-3-2019
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ