Ευρώπη

Χωρίς παίκτες Ευρωλίγκας και με τέσσερις ρούκι η Γερμανία με Ελλάδα

Ο Χένρικ Ροντλ ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για τα «παράθυρα».

Την αποστολή για τους αγώνες με την Ελλάδα στην Πάτρα (30/11) και την Εσθονία στο Λούντβιγκσμπουργκ (3/12) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ανακοίνωσε η Γερμανία.

Ο Χένρικ Ροντλ δεν έχει στη λίστα-όπως αναμενόταν-παίκτες από ομάδες της Ευρωλίγκας. Επέλεξε παράλληλα τέσσερις παίκτες που δεν έχουν κάνει επίσημη συμμετοχή με τους άνδρες, τους Χέρκενχοφ, Μουσίντι, Σνάιντερ και Τάις. Πιο γνωστά ονόματα του ρόστερ είναι ο φόργουορντ Ρόμπιν Μπέντσινγκ της Μπεσίκτας και ο σέντερ Μάικ Τσίρμπες του Ερυθρού Αστέρα.

Υπενθυμίζεται πως η Γερμανία, όπως και η Ελλάδα, έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ισμέτ Άκπιναρ (Ουλμ), Ρόμπιν Μπέντσινγκ (Μπεσίκτας), Μπάστιαν Ντόρετ (Μπαϊρόιτ), Νιλς Γκίφεϊ (Άλμπα Βερολίνου), Φίλιπ Χέρκενχοφ (Ράστα Βέχτα), Καρίμ Γιάλοβ (Λούντβιγκσμπουργκ), Κόστια Μουσίντι (Μέγκα Μπέμαξ), Αντρέας Ομπστ (Ομπραντόιρο), Τιμ Σνάιντερ (Άλμπα Βερολίνου), Αντρέας Σάιφερτ (Μπαϊρόιτ), Κάρστεν Τάντα (Όλντενμπουργκ), Σιντ-Μάρλον Τάις (Σάιενς Σίτι Γένα), Γιοχάνες Τίμαν (Άλμπα Βερολίνου), Μάικ Τσίρμπες (Ερυθρός Αστέρας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x