Ευρώπη

Ζάρας: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό μομέντουμ»

Με ανεβασμένη ψυχολογία, λόγω του σερί των νικών που τρέχει, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Γκαζιαντέπ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θοδωρής Ζάρας.

Σε πολύ καλό μομέντουμ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με την Γκαζιαντέπ, για το Basketball Champions League, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Θοδωρής Ζάρας.

«Έχουμε καλή ψυχολογία, αυτό είναι σίγουρο. Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία ομάδα που δεν είναι στα καλύτερά της, ωστόσο αυτό δεν λέει τίποτα. Ούτε πρέπει να το σκεφτόμαστε», δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος πρόσθεσε: «Νομίζω ότι όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα αυτού. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε, γιατί έτσι θα μείνουμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και με αυξημένες πιθανότητες πιστεύω. Και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι ένας βασικός στόχος για μας».

Για τις αλλαγές που έχει κάνει η Γκαζιαντέπ: «Τα τελευταία 7-8 παιχνίδια η Γκαζιαντέπ περνά μία κρίση, δεν είναι σε καλή κατάσταση, έκανε σημαντικές αλλαγές και με τον προπονητή, αλλά και στο ρόστερ της, αλλά περιμένουμε ότι θα αντιδράσουν κάποια στιγμή. Μπάσκετ παίζουν, έχουν εγωισμό και σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε ένα εύκολο ματς. Αντιθέτως νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την καλή αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ, με ένα σημαντικό σερί νικών. Νομίζω ότι έχουμε βρει τα πατήματα μας σαν ομάδα, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, σε αυτές πρέπει να πατήσουμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης».

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο «Δικέφαλος του Βορρά: «Όλες οι ομάδες περνούν μία κρίση και εμείς την περάσαμε στην αρχή της σεζόν. Το βασικό είναι πως αντιδράς για να βγεις από την κρίση. Εμείς νομίζω ότι αντιδράσαμε πολύ καλά, έχουμε βρει ρυθμό, ξέρουμε τι ζητά ο καθένας από τον άλλο και αυτό φαίνεται στο γήπεδο και ελπίζω αυτή η καλή εικόνα που έχουμε να συνεχιστεί και στο παιχνίδι της Τετάρτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x