Ελλάδα

Ζάρας: «Συγκέντρωση, ψυχραιμία και στήριξη από τον κόσμο»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή να βρεθεί στο Ιβανώφειο για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο (16/11, 17:45), έκανε ο γκάρντ του «γηραιού», Θοδωρής Ζάρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο blog του ΕΣΑΚΕ ο Θοδωρής Ζάρας:

«Γεια σας από την Θεσσαλονίκη!

Ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ ισχυρή και έμπειρη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν για εμάς πολύ χρήσιμη καθώς είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί και να βελτιωθούμε σε σημεία που εμφανίζαμε αδυναμίες εντός παρκέ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή είμαστε ευχαριστημένοι από την επιθετική μας εικόνα, κάτι που δεν ισχύει και για την άμυνα. Παρόλα αυτά προσπαθούμε όλοι καθημερινά να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων και εργαζόμαστε ενωμένοι ώστε να επανέρθουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τις ήττες κόντρα σε Πανιώνιο και Ιωνικό.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, γνωρίζουμε πως η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με περίσσιο ταλέντο και στις δύο μεριές του παρκέ που διαθέτει μερικούς παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Εμείς θα πρέπει να μείνει πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και να διατηρήσουμε την συγκέντρωση και την ψυχραιμία μας στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αν καταφέρουμε να δέσουμε την άμυνα μας και να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού του αντιπάλου μας πιστεύω πως θα διεκδικήσουμε το ροζ φύλλο αγώνα με αρκετές αξιώσεις, συνυπολογίζοντας και την παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο.

Με τον κόσμο πλάι μας είμαστε σίγουρα πιο δυνατοί. Το Ιβανώφειο αποτελεί φέτος μία από τις πιο καυτές και δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και αυτό μας χαρίζει τεράστια στήριξη και αυτοπεποίθηση σε δύσκολα παιχνίδια όπως αυτό που ακολουθεί.

Περιμένουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο και σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να περάσουμε μαζί ένα ακόμη όμορφο απόγευμα στο «ξύλινο»!

Ραντεβού στο Ιβανώφειο!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x