Ευρώπη

Ζντοβτς: «Είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο»

Περισσότερο ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ κόντρα στη Σαρλερουά έμεινε ο Γιούρε Ζντοβτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Βέλγιο.

Ο Σλοβένος τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως έχει κάποια παράπονα από το πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στην άμυνα και στάθηκε στην απόδοση στη λήξη της τρίτης και στην τέταρτη περίοδο. Τόνισε πως έχουν ως στόχο να νικούν σε όλα τα ματς και θα φανεί τι μπορούν να καταφέρουν.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έπαιξαν πολύ καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν πήγαμε όπως θα θέλαμε. Δεν κάναμε σωστά φάουλ, δεν αμυνθήκαμε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο τα διορθώσαμε και είμαι πολύ χαρούμενος για την αντίδρασή μας, ειδικά στα πέντε τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου, αλλά και στην τέταρτη.

Εκεί πήραμε διαφορά και τελικά νικήσαμε. Μπορεί να χάσαμε και κάποια εύκολα σουτ, αλλά το σημαντικό για εμάς είναι ότι νικήσαμε. Θέλω να ευχηθώ και καλή τύχη στη Σαρλερουά, είχαν και προβλήματα τραυματισμών, αλλά όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού.

Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Τα παιχνίδια τα κοιτάμε ξεχωριστά, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Αυτό πρέπει να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x