Ευρώπη

Ζντοβτς: «Πάμε στο Βέλγιο για τη νίκη»

Μήνυμα για νίκη στο Βέλγιο έστειλε ο Γιούρε Ζντοβτς με δηλώσεις του, καθώς η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (25/10, 21:30) τη Σαρλερουά, για τη 2η αγωνιστική του FIBA Champions League.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (25/10, 21:30) την Σαρλερουά, για τη 2η αγωνιστική του FIBA Champions League, και ο Γιούρε Ζντοβτς έστειλε το μήνυμά του για νίκη στο Βέλγιο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «Βασίλισσας».

Αρχικά, ο 49χρονος τεχνικός υποστήριξε: «Σίγουρα το αυριανό (25/10) ματς δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί η Σαρλερουά να έχασε εντός έδρας στην «πρεμιέρα» του Basketball Champions League και να μην πηγαίνει καλά στο βελγικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο γι' αυτήν να κάνει μία καινούργια αρχή. Θα είναι πιο συγκεντρωμένοι», για να καταλήξει «εμείς πάμε στο Βέλγιο για να πάρουμε ακόμα μία νίκη. Είμαστε καλύτερη ομάδα και τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, εάν θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Ξέρω ότι θα έχουμε την υποστήριξη των οπαδών σε ακόμα ένα ματς και αυτό μόνο θετικό είναι. Τους ευχαριστούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x