Ελλάδα

Ζέρβας: «Δύσκολο να πάει για Καλάθη ο Ολυμπιακός, πρώτος στόχος ο Σλούκας»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για τα σενάρια περί Καλάθη αλλά και τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να αποκτήσει δύο παίκτες κλάσης στα γκαρντ, αλλά δύσκολα ο ένας εξ αυτών θα είναι ο Νικ Καλάθης, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει τουλάχιστον ένα γκαρντ από το πάνω ράφι. Το ταβάνι του στο καλό συμβόλαιο που θα δώσει είναι γύρω στα 1,8 εκατ. ευρώ, άρα είναι δύσκολο να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Σλούκας παραμένει πρώτος στόχος για τα γκαρντ. Αν δεν μπορέσει να πάρει δύο πρωτοκλασάτα γκαρντ, θα προσπαθήσει να πάρει ένα 4-5άρι επιπέδου, όπως ο Γκιλ», τόνισε.

Όσο για το πώς θα ανταποκριθεί η ΚΑΕ στις οικονομικές απαιτήσεις; «Το οικονομικό πρόβλημα στην ΚΑΕ έχει λυθεί από τον Ιανουάριο. Οι τρεις ξένοι, ΜακΚίσικ, Έλις και Μάρτιν, είναι όλοι μαζί στο ένα εκατομμύριο, ο Παπανικολάου έχει να παίρνει περίπου τα ίδια, ενώ ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης θα ανανεώσουν με λιγότερα».

Τέλος, για το αίτημα της ΚΑΕ για επιστροφή στις προπονήσεις, είπε: «Ο Ολυμπιακός θέλει να είναι προετοιμασμένος, γι’ αυτό και ζήτησε να αρχίσει προπονήσεις. Υπάρχουν πιθανότητες να συνεχιστεί η Ευρωλίγκα, μέχρι την επόμενη Κυριακή θα το ξέρουμε οριστικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x