Ελλάδα

Ζέρβας: «Έχει προταθεί και εξετάζεται ο Οκάρο Γουάιτ από τον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Στην αποκάλυψη ότι έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό ο Οκάρο Γουάιτ προχώρησε ο Νίκος Ζέρβας στην εκπομπή «Οι μπάσχετοι» του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρόκειται για τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο οποίος είναι 26 ετών, και προβάλλει ως εναλλακτική λύση στο θέμα του Τζέρεμι Έβανς με τον οποίο υπάρχει μία προφορική συμφωνία εδώ και δέκα μέρες.

Ο Γουάιτ, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ στο Clearwater College, έχει παίξει σε 139 αγώνες, έχοντας (κατά μέσο όρο) 10,1 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ υπογράμμισε πως ο Αντώνης Κόνιαρης θα ανακοινωθεί αύριο (1/7) από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, καθώς σήμερα λήγει και τυπικά το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Ζέρβας υπογράμμισε πως μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η διοίκηση του Ολυμπιακού να πάρει το σκεπτικό της απόφασης του ΑΣΕΑΔ όσον αφορά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα γίνει άλλη έφεση στο CAS, εκτός και αν υπάρξει κάποια πολιτική παρέμβαση ή από τον ΕΣΑΚΕ.

Η δυνατότητα της ομάδας να έχει περισσότερους ξένους, εφόσον τελικά αγωνιστεί στην Α2, βοηθάει και το πλάνο που θέλει για την επόμενη σεζόν ο Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για την άφιξη κάποιου ηχηρού «ονόματος» το προσεχές διάστημα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x