Ελλάδα

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός έχασε ΚΑΙ από τη διαιτησία»

Όχι αποκλειστική αλλά εκ των βασικών αιτιών για τη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε τη διαιτησία ο Νίκος Ζέρβας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η διαιτησία έπαιξε το ρόλο της στη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Ο Ολυμπιακός έχασε ΚΑΙ από τη διαιτησία. Τα σφυρίγματα στο πρώτο ημίχρονο δεν μας άφησαν να δούμε πού θα έφτανε η χθεσινή προσπάθεια του Ολυμπιακού», τόνισε, αλλά πρόσθεσε πως «… ο Ολυμπιακός έκανε χθες ένα βήμα μπροστά αγωνιστικά, αλλά αν μείνει στη διαιτησία θα έχει κάνει δύο βήματα πίσω».

Όσο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, είπε πως «… είναι πολύ πιεσμένος και δεν μπορεί να πάρει τις αποφάσεις που θα έπαιρνε ένα χρόνο πριν που ήταν καβάλα στο άλογο» σημειώνοντας πως «… η διοίκηση τον στηρίζει, φάνηκε και από την απομάκρυνση του Μαρμαρινού που ήταν εισήγηση Σφαιρόπουλου».

Τέλος, επισήμανε τη σημασία του αγώνα της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε αναφέροντας πως «… αν στραβώσει, θα κινδυνέψει η θέση αρκετών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x