Ελλάδα

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι τον κοροϊδεύουν οι άλλες ομάδες»

Ο Νίκος Ζέρβας εξήγησε τους λόγους που οδηγούν τον Ολυμπιακό στην απόφαση να μην κατέβει στα playoffs με τον Παναθηναϊκό και να υποβιβαστεί.

Ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν πως δεν κατεβαίνει να παίξει στα playoffs απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Νίκος Ζέρβας ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τους λόγους που η διοίκηση της ΚΑΕ έφτασε σε αυτή την απόφαση.

«Ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε τραβήξει το δρόμο του ήδη. Υπάρχει ένα καθεστώς ανομίας και με αυτούς τους όρους ο Ολυμπιακός δεν θέλει να παίζει. Όλοι είναι υπό την σκέπη ενός ανθρώπου, του Βασιλακόπουλου, επειδή φοβούνται ότι αν δεν είναι στο άρμα θα τους σφυρίζουν 100-0 εναντίον τους. Ο Ολυμπιακός εξάντλησε όλα τα μέσα τόσα χρόνια, μέχρι και στον πρωθυπουργό πήγε. Πρέπει να χτιστεί από την αρχή το μπάσκετ», τόνισε.

Παράλληλα, καυτηρίασε τη στάση των άλλων ΚΑΕ της Basket League. «Αν είχαν διάθεση να κρατήσουν τον Ολυμπιακό, θα δέχονταν να μπουν ξένοι διαιτητές. Και αναδιάρθρωση δεν προβλεπόταν, αλλά την αποφάσισαν οι ομάδες. Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι όλοι τον κοροϊδεύουν και τους νοιάζει να τελειώσουν το πρωτάθλημα για να γλιτώσουν τα ενοίκια και τους μισθούς των παικτών. Ας μείνουν οι ομάδες τώρα με τα μειωμένα έσοδα από την τηλεόραση και να βγάλουν άκρη χωρίς τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x