Euroleague

Ζέρβας: «Πρέπει να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός για να φτιάξει τη μοίρα του»

Τη σημασία του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Την επιστροφή του Ολυμπιακού στις καλές εμφανίσεις σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει ο Νίκος Ζέρβας στην αποψινή αναμέτρηση με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Τελ Αβίβ.

«Περιμένουμε να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός. Ακόμη και στις νίκες που έχει κάνει εσχάτως δεν έχει πείσει και η τελευταία καλή εμφάνιση ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός, φτιάχνει πολύ τη μοίρα του για τη συνέχεια», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν ελέγξει το ρυθμό και κατεβάσει το σκορ, ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει. Η Μακάμπι πιέζει πολύ στην μπάλα, κλέβει μπάλες και τρέχει στον αιφνιδιασμό. Αν δεν το αντιμετωπίσει αυτό ο Ολυμπιακός, θα έχει πρόβλημα. Θα πρέπει να ελέγξει τα ριμπάουντ και να περιορίσει τα λάθη, γιατί η Μακάμπι διακρίνεται στα επιθετικά ριμπάουντ και τα κλεψίματα», πρόσθεσε.

Όσο για την κατάσταση των τραυματιών, είπε: «Ο Μιλουτίνοφ θα είναι σίγουρα στη δωδεκάδα, αλλά δεν ξέρουμε πόση ώρα θα παίξει και σε τι κατάσταση θα είναι με μιάμιση προπόνηση. Ο Παπανικολάου είναι καλύτερα από τον Μιλουτίνοφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x