Ελλάδα

Ζέρβας: «Προ των πυλών η συμφωνία Ολυμπιακού με στοιχηματική εταιρεία»

Τετραετής η διάρκεια της συνεργασίας με την γνωστή στοιχηματική εταιρεία.

Πολύ κοντά σε μια χορηγική συμφωνία που της αλλάζει... επίπεδο βρίσκεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να δώσουν... τα χέρια με την παγκόσμιας εμβέλειας, στοιχηματική εταιρεία, Bwin. Η διάρκεια της συνεργασίας θα είναι τετραετής και θα αποφέρει στους Πειραιώτες ένα ποσό κοντά στα 8 με 9 εκατομμύρια ευρώ.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μπαίνει τέλος στη συνεργασία της ερυθρόλευκης ΚΑΕ με τον ΟΠΑΠ, που υπήρχε από το 2011. Το ποσό που θα μπαίνει ετησίως στα ταμεία της ομάδας θα είναι 2 εκατ. ευρώ (ή κάτι περισσότερο) και θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό που υπήρχε στη συμφωνία με την ελληνική εταιρεία.

Η Bwin ανήκει στην GVC Holdings, την μεγαλύτερη εταιρεία στοιχηματισμού στον κόσμο και στο πρόσφατο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μίλαν, οι οποίες την διαφήμιζαν στη φανέλα τους.

Πέρα από το οικονομικό, πιο σημαντικό είναι πως μέσω αυτής της συμφωνίας, οι ερυθρόλευκοι ξεφεύγουν από τα ελληνικά σύνορα, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή παρουσία που έχουν τα τελευταία χρόνια στην Euroleague με κατακτήσεις του τροπαίου, αλλά και παρουσίες στα Final 4. Και μέσω αυτής της συμφωνίας, δεν αποκλείεται να ανοίξουν και άλλες... πόρτες στο μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x