Ελλάδα

Ζέρβας: «Πρώτη επιλογή η δύσκολη περίπτωση του Μπαρτζώκα»

Τα δεδομένα για τον διάδοχο του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού ανέλυσε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Προσεχώς ραντεβού με τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα έχουν τα αφεντικά των Πειραιωτών.

Και τώρα ποιος;

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής το «διαζύγιο» με τον Ντέιβιντ Μπλατ και πλέον καλείται σε μια παράξενη χρονική περίοδο να βρει τον διάδοχό του.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, όταν επισημοποιήθηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον 60χρονο τεχνικό ήταν αυτό του Γιώργου Μπαρτζώκα, που οδήγησε τους Πειραιώτες στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2013.

Πρόκειται για έναν προπονητή, για τον οποίο έχουν εξαιρετική άποψη ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Είναι η πρώτη τους επιλογή αυτήν τη στιγμή, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, τονίζοντας ότι, βάσει των όσων απορρέουν από το περιβάλλον του 54χρονου κόουτς είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει αυτήν τη στιγμή.

«Είναι στη Βοστώνη μαζί με τους συνεργάτες του αυτήν τη στιγμή και παρακολουθεί το πρόγραμμα των Σέλτικς. Επιστρέφει την Τετάρτη και θα γίνει ραντεβού. Τώρα, θα είναι Πέμπτη, θα είναι την Παρασκευή; θα το δούμε. Απορρέει από το περιβάλλον του και είναι λογικό, ότι είναι δύσκολο να γυρίσει στην παρούσα φάση. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο, το ρόστερ δεν είναι δικό του και δεν μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές. Επίσης, θέλει και χρόνο. Η αποστολή είναι δύσκολη για οποιονδήποτε πρωτοκλασάτο προπονητή. Δεν θα είναι τεράστιο το ποσό που θα δοθεί από τον Ολυμπιακό για τον επόμενο προπονητή, αλλά θα είναι ελκυστικό», τόνισε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x