Euroleague

Ζέρβας: «Ψάχνει… ήλιο ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του απόψε κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Νίκος Ζέρβας ανέλυσε από τη Λιθουανία τα δεδομένα του ματς και μετέφερε τα τελευταία νέα από το μέτωπο των λαβωμένων μέσω του ΣΠΟΡ FM.

Κερδίζει και μένει ζωντανός, χάνει και πάει σπίτι του.

Ο Ολυμπιακός δίνει κρισιμότατο ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις στις 20:00 (Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) για να στείλει σε πέμπτο παιχνίδι τη σειρά, στην οποία οι Λιθουανοί προηγούνται με 2-1.

Ο Νίκος Ζέρβας, ο οποίος βρίσκεται στο Κάουνας, ανέλυσε τα δεδομένα της αναμέτρησης από τη δική του οπτική γωνία, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι»… ψάχνουν ήλιο και μίλησε για τις αλλαγές που περιμένει να δει στην αποψινή «μάχη». Μεταφέροντας, ωστόσο, τη δική του αίσθηση και όχι ρεπορτάζ.

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των... λαβωμένων, ο Γιώργος Πρίντεζής είναι το μοναδικό ερωτηματικό αυτήν τη στιγμή, δίχως να σημαίνει ότι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κώστας Παπανικολάου να βρίσκονται σε ιδανική κατάσταση, ενώ, ως γνωστόν, ο Γιώργος Μπόγρης παίζει σφίγγοντας τα δόντιά του. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος κάνει ενέσεις, αλλά, πλέον δεν τον πιάνουν.

«Θα ξεκινήσει από την άμυνα το παιχνίδι. Περιμένω λιγότερες αλλαγές στην άμυνα και πολύ πέντε εναντίον πέντε, με δυναμικά hedge-out, αλλά και λιγότερη ντρίπλα στην επίθεση», σχολίασε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, μιλώντας στους Βάιο Τσούτσικα-Βασίλη Βέργη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x