Ελλάδα

Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM: «Έβαλε πρώτη την πειθαρχία με Παπανικολάου ο Σφαιρόπουλος»

Τους λόγους που χάθηκε το ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της πρεμιέρας, αλλά και το επεισόδιο Παπανικολάου-Σφαιρόπουλου ανέλυσε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ολυμπιακός είχε μέσα στα χέρια του τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι, αλλά χάρη στο κακό του τελευταίο πεντάλεπτο την έχασε. Παρόλα αυτά, όπως επεσήμανε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Βασίλη Βέργη, είναι πολύ νωρίς για να κριθεί κάτι και να ασκηθεί δριμεία κριτική στην ομάδα και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Μιλώντας για τα αίτια της ήττας, εστίασε στην αδυναμία των Ελλήνων παικτών να βοηθήσουν στο τέλος, την σπουδαιότητα των απουσιών των Σπανούλη και Ρόμπερτς, αλλά και αυτή που προέκυψε με τον Παπανικολάου έπειτα από απόφαση του προπονητή.

Τόνισε επίσης, πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διεθνής φόργουορντ φέρεται να είπε κάτι στον Σφαιρόπουλο μετά την παρατήρηση που δέχθηκε για τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές και γι’ αυτό τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», κατέγραψε επίσης τα θετικά με την απόδοση των ΜακΛιν και Τόμπσον και εμφανίστηκε σίγουρος πως με τον καιρό η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x