Euroleague

Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM: «Θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να κερδίσει ο Ολυμπιακός»

Στις δυσκολίες του παιχνιδιού κόντρα στη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, στάθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας που τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει υπέρβαση αν θέλει να κερδίσει.

Την Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Ολυμπιακός σε μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του εγχειρήματος στην Κωνσταντινούπολη, ενώ όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας, θα πρέπει να γίνει υπέρβαση για τη νίκη σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης.

«Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει εξαιρετική άμυνα, γιατί αλλιώς δεν έχει τύχη. Όπως και να έχει επιθετικά η Φενέρ θα βρει τις λύσεις γιατί έχει παίκτες να το κάνουν. Αν νικήσει ο Ολυμπιακός θα μιλάμε για μια νίκη χρυσάφι. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να γίνει υπέρβαση από τον Ολυμπιακό για να πάρει αυτό το ματς... Το πρόγραμμα που έρχεται για τον Ολυμπιακό είναι φωτιά και δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές απώλειες το επόμενο διάστημα. Σήμερα πρέπει να μπει όσο καλύτερα μπορεί και να πάρει αν γίνεται κάτι καλό» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ζέρβας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x