Ελλάδα

Ζέρβας: «Τα δεδομένα για Κεμζούρα και τα θέλω του»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή η παραμονή του Κεστούτις Κεμζούρα στον πάγκο του μπασκετικού Ολυμπιακού, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες, χωρίς αυτό να είναι οριστικό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών και στη συνέχεια μίλησε για τα στοιχεία που παίζουν ρόλο για την παραμονή του Λιθουανού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας:

«Αρχικά είναι η εικόνα, όλοι οι παίκτες (και πριν το παιχνίδι με τη Βαλένθια σας είχαμε ενημερώσει) τον εκτιμούν και στον έναν χρόνο που ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ μιλούσαν σε εκείνον περισσότερο. Είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος».

Παράλληλα, ο Νίκος Ζέρβας υπογράμμισε: «Ως προπονητής είχε κάνει αρκετό θόρυβο για βοηθός, είχε αναλάβει ομάδες στη Λιθουανία και 3) το γεγονός όλοι οι προπονητές στις διερευνητικές επαφές θέλουν πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια χρονικά και οικονομικά. Πάνω στην ανάγκη…».

Καταλήγοντας, ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού τόνισε: «Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει πριν από το ματς με τη Ζενίτ. Διαφορετικά δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση…».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x