Euroleague

Ζέρβας: «Το άλφα και το ωμέγα σήμερα η άμυνα για τον Ολυμπιακό, μετά η δημιουργία»

Στους αριθμούς που καταδεικνύουν και το πόσο δύσκολο θα είναι για τον Ολυμπιακό να κερδίσει στη Μαδρίτη σήμερα την Ρεάλ στάθηκε ο Νίκος Ζέρβας, τονίζοντας μέσω του ΣΠΟΡ FM τα στοιχεία που χρειάζεται.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως επισήμανε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Νίκος Ζέρβας, ο οποίος στάθηκε και στα πράγματα που θα πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για να έχουν ελπίδες νίκης…

«Μπορεί να κάνεις ένα πλάνο να περιορίσεις κάποιους αλλά η Ρεάλ έχει άλλους τόσους για να σε απειλήσει. Νομίζω ότι το άλφα και το ωμέγα σήμερα θα είναι η άμυνα για τον Ολυμπιακό, μετά η δημιουργία. Πρέπει να εκμεταλλευτεί επίσης το απρόβλεπτο που του δίνουν οι Αμερικάνοι του», είπε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.

Και πρόσθεσε: «Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες μπορεί και 5% να κάνει κάτι ο Ολυμπιακός, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία δέκα χρόνια έχει κερδίσει μόνο δύο φορές στη Μαδρίτη. Πριν αρχίσει ένα παιχνίδι δεν μπορεί να λες ότι είναι ξεγραμμένος κι αυτό πρέπει να σκέφτεται κι ο Ολυμπιακός».

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x