Euroleague

Ζέρβας: «Χρειάζεται γκαρντ και αναπροσαρμογή ρόλων»

Ο Νίκος Ζέρβας σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό μετά την οδυνηρή ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Τα αίτια της απογοητευτικής εμφάνισης και της βαριάς ήττας του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Η εικόνα είναι κακή εδώ και καιρό. Έπρεπε η ομάδα να έχει κάνει εδώ και καιρό την κίνηση για τον γκαρντ και να λύσει κάποια θέματα ρόλων μέσα στην ομάδα. Χθες λειτούργησαν όλα κακά και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς άπειρους παίκτες που δεν μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις και επειδή έχει κοντό rotation κάποιοι παίκτες έχουν σκάσει ή βγάζουν τραυματισμούς. Πώς μπορείς να πάρεις παιχνίδι τέτοιας κρισιμότητας με 5-6 παίκτες. Ο Μπλατ έλεγε πως η ομάδα θα παίζει όπως θέλει κατά τον Φεβρουάριο και αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός αποδίδει χειρότερα από κάθε άλλο σημείο της σεζόν», ανέφερε.

Όσο για την προσθήκη γκαρντ που ακούγεται εδώ και καιρό αλλά ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί; «Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό που μπορεί να διατεθεί, 70.000 δολάρια το μήνα. Δεν είναι λίγα τα λεφτά αυτά. Δεν θα πάρεις τον… Τεόντοσιτς ή τον Γουοναμέικερ, αλλά μπορείς να βρεις έναν αξιόλογο παίκτη. Τώρα παίζεις με δυόμισι γκαρντ. Πιστεύω πως τις επόμενες λίγες μέρες θα προχωρήσει η προσθήκη παίκτη, αλλά νομίζω ότι είναι αργά. Είναι δύσκολο να μπει άμεσα και να προσαρμοστεί ένας νέος παίκτης αυτή τη στιγμή. Χάθηκε πολύς χρόνος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x