Ελλάδα

Ζιάγκος: «Αντέχουμε στην ψυχική πίεση»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Πανιωνίου έχουν αντέξει στην ψυχική πίεση στην προσπάθεια για την παραμονή στάθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά τη νίκη επί ντου Κοροίβου.

Ο τεχνικός των «κυανέυθρων» τόνισε πως έδωσε συγχαρητήρια για αυτόν τον λόγο στους παίκτες του και εκθείασε την καλή άμυνα στα σουτ των Ηλείων και στο «ένας εναντίον ενός», όπως και στην αναπροσαρμογή του επιθετικού τους σχεδιασμού, ενώ έδωσε σύνθημα για ότι καλύτερο στα υπόλοιπα ματς.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και για την πνευματική ετοιμότητα τους και για ένα άλλο στοιχείο που το αναδεικνύουν με το πέρασμα του χρόνου ως ψυχικό χάρισμα, το οποίο είναι η αντοχή τους στην πίεση. Έχουν αναπτύξει μια ψυχική και πνευματική "σκληράδα", στοιχεία εντελώς απαραίτητα για να καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος.

Ως προς το αγωνιστικό, δύο ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το παιχνίδι μας και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Το ένα ήταν η πολύ αποτελεσματική άμυνα και ο ξεκάθαρος αμυντικός προσανατολισμός στο περιφερειακό παιχνίδι του Κοροίβου και στην επιθετική δεινότητα τριών παικτών στο «ένας εναντίον ενός» των τριών πρώτων σκόρερ της ομάδας, Κάρσον, Πόσλεϊ και Κον.
Τους κρατήσαμε σε μονοψήφιο νούμερο.

Το ένα κομμάτι είναι η αμυντική προσαρμογή μας. Το άλλο κομμάτι ήταν μια αναπροσαρμογή του δικού μας επιθετικού σχεδιασμού στο δεύτερο ημίχρονο όταν αποφασίσαμε να πάμε σε γρήγορο ρυθμό, ενώ ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό σε χαμηλό τέμπο και λίγες κατοχές. Έγινε μια αλλαγή στο ημίχρονο και όπως φάνηκε από την επιθετική παραγωγικότητά μας και την αντίδραση του Κοροίβου, μας βοήθησε. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο, καλή συνέχεια στον Ντίνο προσωπικά, καλή επιστροφή.

Θα ήθελα να αφιερώσω την αποψινή νίκη στον Κρις ΜακΝίλι, ένα παιδί που μας βοήθησε πάρα πολύ και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω τραυματισμού. Ένα παιδί που τον χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός και το ήθος του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια.

Για τον αριθμό των νικών που δίνει την παραμονή: «Προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x