Ελλάδα

Ζιάγκος: «Δεν μπορούμε να απολαύσουμε την επιτυχία»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος, σε δηλώσεις του ανέφερε πως οι τραυματισμοί που υπάρχουν στην ομάδα του, δεν τον αφήνουν να χαρεί την επιτυχία.

Το Ρέθυμνο πήρε την μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως ο τεχνικός των Κρητικών, Βαγγέλης Ζιάγκος δεν είναι τόσο ικανοποιημένος και χαρούμενος κυρίως λόγω των τραυματισμών των παικτών που έχει.

«Η πρόκριση συνιστά μία μικρή επιτυχία για την ομάδα και συγχαρητήρια σε όλους. Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε την επιτυχία αυτή γιατί το μυαλό όλων βρίσκεται στους ξαφνικούς και απροσδόκητους τραυματισμούς που συνέβησαν μέσα σε μία μέρα. Οι Κουρέπης, Χότον, Μάρεϊ, Συριδονίδης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, τίθενται εκτός ομάδας. Ένα μεγάλο μπράβο στον Ραμόν που έπαιξε όλο το ματς εμπύρετος.

Συγκινητική η προσπάθεια των παιδιών αλλά και αυτών που ήρθαν από πίσω να καλύψουν τα κενά. Ο Ραζής, ο Γαρέζος, ο Λαναράς, όλα τα παιδιά.

Υπό τις παρούσες συνθήκες και με τα καινούρια δεδομένα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ δεν έχουμε να προσδοκούμε πολλά πράγματα. Θα μπούμε να το απολαύσουμε, με το μυαλό όλων, όπως προείπα, να είναι στα παιδιά που ανέφερα»
, δήλωσε ο προπονητής του Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x