Πανευτυχής με τη νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ ήταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη και να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό της ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη νίκη. Την καθιστά μεγάλη, το μέγεθος και η αξία του αντιπάλου. Παίζαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο, που ένα ιδιαίτερα ποιοτικό και “βαθύ” ρόστερ. Και τα αποτελέσματά του σε Ελλάδα και Ευρώπη δείχνουν ότι πράγματι είναι μια ομάδα με ποιότητα, που αξίζει να βρίσκεται, εκεί που βρίσκεται. Από την άλλη είναι μια νίκη, όπως όλες οι άλλες. Δεν δίνει τρεις βαθμούς αυτή η νίκη, δίνει δύο βαθμούς. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό και την χαρά μας, την οποία αξίζουν τα παιδιά και απλόχερα πρέπει να τους δώσουμε την ευχαρίστηση και το δικαίωμα να βιώσουν αυτό το συναίσθημα. Να... μείνουμε στο έδαφος, προσγειωμένοι χωρίς να αλλάξει τίποτα από όσα κάνουμε μέχρι τώρα. Η συνοχή στους κόλπους της ομάδας, η στήριξη της διοίκησης, η σκληρή δουλειά των παιδιών, το πολύ καλό κλίμα εσωτερικά και η αναντικατάστατη συνεισφορά του κόσμου είναι τα κομμάτια στα οποία θα επενδύσουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής», ήταν τα λόγια του προπονητή του Πανιωνίου.

Για το «μπλακ άουτ» στην τέταρτη περίοδο: «Περιμέναμε να αντιδράσει η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο με τους 24 πόντους ενεργητικό που είχε στο πρώτο. Περιμέναμε ότι θα βγει πιο ενεργητικά και σκληρά στις επαφές στο δεύτερο μισό του γηπέδου όπως και έγινε. Να επαναλάβω ότι είναι ομάδα με πολύ ποιότητα και με παίκτες που έχουν το ταλέντο, την εμπειρία και την ποιότητα να αντιστρέψουν εις βάρος τους καταστάσεις. Σε συνδυασμό πράγματι με κάποιες κακές δικές μας επιλογές. Ίσως και κάποιες επαφές που ήταν έξω από τα όρια του φάουλ και δεν δόθηκαν με αποτέλεσμα να χάσουμε την κατοχή και να δώσουμε εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό. Τα παιδιά, όμως, ισορρόπησαν ξανά γρήγορα το παιχνίδι. Πνευματικά, επίσης, ισορρόπησαν και συγκεντρώθηκαν στο παιχνίδι τους, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, και αυτά χρειάζονται είναι κομμάτια της εξίσωσης ενός αγώνα “κλειστού” όπως εξελίχθηκε, και νικήσαμε».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ