Ελλάδα

Ζιάγκος: «Ήμασταν νωχελικοί στο πρώτο ημίχρονο»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της Λάρισας εμφανίστηκαν υποτονικοί στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά την ήττα των Κρητικών στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως έμεναν πίσω σε όλες τις φάσεις και ήταν ανεπαρκείς επιθετικά, πλην του Φράνκαμπ. Θεωρεί πως αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο, έβαλαν τα σουτ και μάζεψαν τα ριμπάουντ, μειώνοντας στο -8.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια για τη νίκη στην ομάδα της Λάρισας. Είχαμε ένα ακόμη εκτός έδρας νωχελικό πρώτο ημίχρονο. Σε όλες τις αντιδράσεις μας στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πίσω.

Επιθετικά, η αντίδραση μας ήταν ανεπαρκής, δεν βρήκαμε λύσεις από τα υπόλοιπα παιδιά, πέραν του Φράνκαμπ. Δεν πήραμε βοήθεια.
Σουτάραμε με χαμηλά ποσοστά. Είχαμε αρκετά χαμένα λέι-απ. Είχαμε καλύτερη αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Το επιμέρους σκορ είναι καλύτερο. Βελτιώσαμε το αμυντικό μας τρανζίσιον. Βελτιώσαμε τα ριμπάουντ και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση.

Καθοριστική η παρουσία του Ρας για τη Λάρισα. Βάσει της εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο, αξίζαμε κάτι καλύτερο όταν μειώσαμε σε οκτώ πόντους. Καθοριστικό το χαμένο σουτ του Φράνκαμπ. Καλή συνέχεια στη Λάρισα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x