Ελλάδα

Ζιάγκος: «Μας πονάει αυτή η ήττα»

Οδυνηρή χαρακτήρισε την ήττα του Ρεθύμνου από τον Πανιώνιο με τον τρόπο που ήρθε αυτή ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά τη λήξη του ματς στο Π. Φάληρο.

Ο τεχνικός των Κρητικών ανέλυσε τις τελευταίες φάσεις και τι θα έπρεπε να γίνει, χαρακτήρισε δύσκολο το πρόγραμμα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών και στάθηκε και στις χαμένες βολές.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, είναι μια οδυνηρή ήττα που μας πονάει, σε ένα "κλειστό" παιχνίδι που κρίθηκε σε απόλυτο βαθμό στις λεπτομέρειες, με ένα πολύ κρίσιμο λάθος μας στην τελευταία κατοχή, όπου είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε το ματς και στερήσαμε από τον εαυτό μας τη δυνατότητα να εκτελέσουμε επίθεση και ένα καθοριστικό και κρίσιμο τρίποντο από έναν παίκτη με τεράστια προσωπικότητα, που πήρε πάνω του την τελευταία προσπάθεια.

Καλή επιτυχία στον Πανιώνιο, εμείς δώσαμε το τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και απέναντι σε ομάδες όπως ο Ήφαιστος, το Περιστέρι, ο Ηρακλής, ομάδες άλλου level, άλλων στόχων και προσδοκιών για φέτος.

Το ματς με τον Πανιώνιο το είχαμε "κυκλώσει" , το θέλαμε, το πιστεύαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε, δυστυχώς ήμασταν άτυχοι στις λεπτομέρειες και, για ακόμα ένα παιχνίδι άστοχοι σε μια καθοριστική παράμετρο του παιχνιδιού, που είναι οι βολές και ειδικά σε ένα "κλειστό" παιχνίδι και ειδικά σε μια χρονική περίοδο όπου "ροκανιζόταν" η διαφορά δέκα πόντων που είχαμε. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x