Ελλάδα

Ζιάγκος: «Να πιστοποιήσουμε την άνοδο της ΑΕΚ»

Πολύ σημαντικό ματς, μέσα από το οποίο η ομάδα του καλείται να αποδείξει πως είναι στο σωστό δρόμο, χαρακτήρισε αυτό με τον Πανελευσινιακό ο προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ζιάγκος.

Μετά τις ήττες από τους «αιώνιους», η ΑΕΚ μπαίνει σε βατό πρόγραμμα και το Σάββατο αντιμετωπίζει για την πέμπτη αγωνιστική τον Πανελευσινιακό στο κλειστό της Γούβας (17:00).

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, μέσα από το οποίο οφείλουμε να πιστοποιήσουμε την αγωνιστική άνοδο της ομάδας μετά από μία μακρά περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων», δήλωσε ο προπονητής της «Ένωσης», Βαγγέλης Ζιάγκος, και πρόσθεσε: «Η συγκέντρωση, η διάρκεια και ο έλεγχος του ρυθμού του παιχνιδιού θα είναι κλειδιά, δεδομένου ότι ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα που στην έδρα της γίνεται πιο μαχητική και πιο παραγωγική».

Για τα δυνατά σημεία του Πανελευσινιακού και το πού θα στηριχτεί η ομάδα του, είπε: «Τα ατού των αντιπάλων είναι το κίνητρο που υπάρχει για τους παίκτες μετά από κάθε αλλαγή προπονητή, το έξτρα βαθμολογικό κίνητρο του συγκεκριμένου αγώνα και η αυτοπεποίθηση που αποκτά η Ελευσίνα στην έδρα της. Εμείς θα στηριχθούμε στα στοιχεία που θέλουμε να μας χαρακτηρίζουν σε αυτούς τους αγώνες. Μαχητικότητα, αγωνιστικότητα, ομαδική λειτουργία και οι σωστές τελικές αποφάσεις».

Ο σέντερ της ΑΕΚ, Ζήσης Σαρικόπουλος, είπε με τη σειρά του: «Για μας, καλώς ή κακώς, το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά με την έννοια ότι τώρα ξεκινούν τα παιχνίδια που πρέπει να χτυπάμε. Είναι ένας τελικός για μας και θεωρώ ότι είναι σημαντικό να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στο ποιος θα είναι πιο αποφασισμένος να παλέψει περισσότερο. Ο Πανελευσινιακός θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή, κάτι που θα συσπειρώσει περισσότερο τους παίκτες του».

Για το «κλειδί» του αγώνα ανέφερε: «Θα είναι η θέληση, η μαχητικότητα και η διάρκεια. Θεωρώ ότι σε αυτά τα ματς παίζει μεγαλύτερο ρόλο το θέλω παρά οι τακτικές. Πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε ότι δουλεύουμε καλά και αυτή η προσπάθεια βγαίνει στο γήπεδο. Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα η οποία ρισκάρει και παίζει με αυτοπεποίθηση. Έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες και καλούς ξένους. Εμείς θα στηριχθούμε στην καλή ατομική προετοιμασία, στην ομαδικότητα και στη μαχητικότητα που θα δείξουμε κατά την διάρκεια του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x