Ελλάδα

Ζιάγκος: «Νιώθω πάντα πολύ όμορφα όταν αγωνίζομαι κόντρα στην ΑΕΚ»

Στο συναισθηματικό background που υπάρχει πάντα όταν αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, στάθηκε ο προπονητής του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος.

Για το ιδιαίτερο συναισθηματικό κομμάτι της αναμέτρησης με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος, που μίλησε και στα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος στη συνέντευξη Τύπου:
- Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Νιώθω πάντα πολύ όμορφα όταν αγωνίζομαι απέναντι στην ΑΕΚ. Έχουν ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό background αυτές οι αναμετρήσεις. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη δίκαιη νίκη της. Ήταν εμφανώς καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς είχαμε ένα καλό ημίχρονο. Βάσει αριθμών και εικόνας, το τρίτο δεκάλεπτο μας στοίχισε. Είχαμε περιορισμένο ροτέισον και γνωρίζαμε ότι κάποια παιδιά θα αναλαμβάναν πιο βαρύ φορτίο. Δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν ενεργειακά όταν το παιχνίδι πήγε στην επαφή. Η ΑΕΚ ανέβασε την πίεσή της ψηλά και μας έκανε δύσκολη τη ζωή. Ήταν μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια από τα παιδιά που ήρθαν από πίσω. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μέχρι τώρα πορεία στο Κύπελλο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, αν και τη θεωρώ δεδομένη σε Ελλάδα και Ευρώπη».

- Για το αν θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα σε περίπτωση που είχε στη διάθεσή του τους απόντες: «Το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν θα ήταν διαφορετικό. Η ανοχή και η αντοχή της ομάδας στο κομμάτι των επαφών, στο λαθών, στον έλεγχο του ρυθμού, ίσως να ήταν διαφορετικά. Αυτά τα δύο παιδιά (σ.σ. Χότον και Σπυριδονίδης) θα μας τα προσέφεραν. Η εικόνα θα ήταν διαφορετική και ίσως είχαμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x