Ελλάδα

Ζιάγκος στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Θα ήθελα να μείνω, υπάρχει θετική διάθεση»

Μετά την επιτυχημένη πορεία με τον Πανιώνιο στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Βαγγέλης Ζιάγκος εξέφρασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Mονόδρομος ήταν για τον Πανιώνιο η άνοδος στην Α2 και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την επίτευξη του στόχου. Επίσης αναφέρθηκε στους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, στην ανανέωση του ρόστερ και στους… Κλίβελαντ Κάβαλιερς.

«Οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη αλλά υπάρχει θετική διάθεση και από τις δυο πλευρές, εγώ θα ήθελα να μείνω», ήταν τα λόγια του προπονητή του Πανιωνίου Βαγγέλη Ζιάγκου, όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Pick & Goal», στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια:

-για την φετινή πορεία του Πανιωνίου: «Όπως ακριβώς τα είπες είναι, ήταν δύσκολο. Υπάρχουν δυο τρόποι που μπορεί να προσεγγίσει κανείς μια τέτοια επιτυχία. Το δικαιούμασταν πέρα για πέρα. Ο ένας τρόπος είναι να πούμε πως δεν έγινε και τίποτα γιατί… ο Πανιώνιος είναι και ήταν λογικό πως θα ανέβαινε. Σε ένα πρωτάθλημα με πολλές δυσκολίες, είναι ένας μαραθώνιος 30 αγώνων και πιστέψτε με ήταν πολύ δύσκολο να το καταφέρουμε όλο αυτό. Το δεύτερο, είναι ο άλλος τρόπος. Πρέπει να έχεις κάποια χαρακτηριστικά για να ανταπεξέλθεις και όταν έχεις όνομα σαν τον Πανιώνιο, ο αντίπαλος τα δίνει όλα για να σε κερδίσει».

-για την κατηγορία της Α2: «Η Α2 δεν έχει καμία σχέση με τη Β’ εθνική. Σε μπασκετική τεχνοτροπία, στα πάντα. Θα γίνουμε μάρτυρες ενός πρωταθλήματος που έχει πολλά κοινά με την Α1. Μιλάμε για μια κατηγορία που αγωνίζονται καλοί Έλληνες παίκτες. Χρειαζόμαστε ενίσχυση, αυτό είναι σίγουρο πάντως όπως και να’ χει».

-για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: «Οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Περιμένω και γω αυτή τη στιγμή. Υπάρχει θετική διάθεση και από τις δυο πλευρές. Ένας επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του, εννοείται πως θέλει να μείνει σε μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Υπάρχει μια ευθύνη όμως. Εγώ θα ήθελα να μείνω και εισπράττω το ίδιο από την άλλη πλευρά, άρα πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά».

-για το ρόστερ: «Νομίζω η εμπειρία και η ιστορία το έχει δείξει, σας το ξαναείπα. Θέλει εμπειρία και νεανικότητα μαζί και σε περίπτωση που συνδυαστούν αυτά τότε θα βγει κάτι πολύ καλό. Βασικός άξονας είναι να έχεις έμπειρους παίκτες που να έχουν τον τρόπο να διαχειριστούν κάποιες καταστάσεις. Πρέπει να έχεις τον τρόπο έτσι ώστε να μην αφήνεις το χρόνο να σε φθείρει. Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε ενίσχυση, αυτό είναι απαραίτητο για να έχουμε μια επιτυχημένη πορεία ξανά».

-για το Κλίβελαντ: «Ήθελα να πω -επειδή ειμαι φαν τον Κάβαλιερς- πως έτυχε να βρεθώ στο Κλίβελαντ τις ημέρες που περίμεναν την απάντηση του Λεμπρόν. Όλα τα κανάλια της πολιτείας του Οχάιο, είχαν ρολόγια με αντίστροφη μέτρηση πολλές ώρες πριν, και περίμεναν όλοι να ανακοινώσει ο Λεμπρόν, το αν θα μείνει ή όχι. Το καλοκαίρι του 2014 έγιναν όλα αυτά. Είναι 100 χρόνια μπροστά. Μπορεί να έχουν τα στραβά τους αλλά τα καλά είναι πολύ περισσότερα. Όπως εμείς έχουμε καντίνες με χοτ-ντογκ, αυτοί είχαν παντού μπλούζες του Λεμπρόν, ήταν απίστευτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x