Ελλάδα

Ζήσης: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η ΑΕΚ κάθε χρόνο κερδίζει τίτλο»

Στο γεγονός πως η ΑΕΚ κατακτά έναν τουλάχιστον τίτλο κάθε σεζόν στάθηκε ο γκαρντ της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης.

Στην αξία του επιτεύγματος της κατάκτησης του Κυπέλλου από την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Νίκος Ζήσης, που τόνισε ότι ο επόμενος μεγάλος στόχος της ομάδας του είναι η πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης στη συνέντευξη Τύπου:
- Για τον τελικό: «Χαίρομαι πολύ για ακόμη μια επιτυχία της ομάδας, που καθημερινά δουλεύει πολύ. Όλοι έχουν συμβάλλει σε αυτό, από τον πρόεδρο μέχρι και τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ΑΕΚ κάθε χρόνο κερδίζει τίτλο, αλλά και να μην το κάνει φτάνει κοντά. Ξέραμε ότι ο Προμηθέας παίζει συγκεκριμένο μπάσκετ, σου βάζει δυσκολίες με ψηλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, αλλά είχαμε τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα».

- Για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που ήταν ο πρώτος τους τίτλος και τους εύχομαι να είναι γεροί και να κατακτήσουν περισσότερα. Όταν με πήραν τηλέφωνο ο κόουτς και ο Γιώργος Χήνας ήθελα πολύ να επιστρέψω, είχα στο μυαλό μου ότι η ΑΕΚ έχει μεγάλους στόχους, ήξερα πως υπάρχει το Κύπελλο και χαίρομαι που έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου. Τα καταφέραμε παρά τις απουσίες του Λάνγκφορντ και του Γκίκα. Πλέον θέλουμε να φτάσουμε στο Final Four, που είναι ο επόμενος στόχος της ομάδας. Αν φτάσουμε εκεί, όλα μπορούν να συμβούν σε δύο μέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x