Euroleague

Ζήσης: «Είχαμε κίνητρο να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Στο μεγάλο κίνητρο της Μπάμπεργκ να δείξει τις ικανότητές της, αλλά και στη σωματική κούραση του Παναθηναϊκού, απέδωσε ο Νίκος Ζήσης τη νίκη της γερμανικής ομάδας.

Πολύ δύσκολο θα ήταν να νικούσε ο Παναθηναϊκός την Μπάμπεργκ, έχοντας μόνο τον Νικ Καλάθη σε καλή ημέρα, σύμφωνα με τον Νίκο Ζήση, ο οποίος απέδωσε την επικράτηση της γερμανικής ομάδας στο κίνητρο που είχε, αλλά και στη σωματική κούραση των «πράσινων».

«Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ήταν λίγο πεσμένος σωματικά. Ήταν ξεκάθαρο αυτό. Εμείς παίξαμε την Κυριακή, κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα και είχαμε τεράστιο κίνητρο να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε! Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, δεν περιμέναμε την προσαρμοσμένη ζώνη... Θεωρώ κλειδί τα τρία επιθετικά φάουλ που κέρδισε ο Χέκμαν. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, ο Καλάθης έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες δεν κατάφεραν να μας πληγώσουν», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Ζήσης στην κάμερα της Nova.

Για να συμπληρώσει: «Η ομάδα μου δουλεύει πάρα πολύ, έχουμε πολλά προβλήματα φέτος, σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του ρόστερ και τους τραυματισμούς. Δεν είχαμε μια σωστή λειτουργία μέσα στη χρονιά λόγω των προβλημάτων... Χάσαμε παίκτες που συνεχίζουν στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και του ΝΒΑ. Η Μπάμπεργκ έχει εξαιρετικά περιθώρια βελτίωσης! Είμαι χαρούμενος εδώ, έχω συμβόλαιο και του χρόνου. Είμαστε πίσω στο γερμανικό πρωτάθλημα και αυτό μας πληγώνει. Στην Ευρωλίγκα έχουμε κάνει μεγάλες νίκες, όμως θέλουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στη Γερμανία... Τώρα στο μέλλον τι θα γίνει, δεν ξέρω... Είναι η οικογένειά μου εδώ, νιώθω καλά...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x