NBA

Ζήσης: «Ο Αντετοκούνμπο θα γίνει ο βασιλιάς του ΝΒΑ»

Σίγουρος ότι το ΝΒΑ θα υποκλιθεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο δηλώνει ο Νίκος Ζήσης.

Εγκώμια από τον Νίκο Ζήση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο άσος της Μπάμπεργκ μίλησε για τον Έλληνα σούπερσταρ του ΝΒΑ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Γερμανία και δήλωσε σίγουρος ότι ο «Γιάννης» θα είναι ο βασιλιάς του ΝΒΑ σε λίγα χρόνια.

«Πραγματικά είμαι υπερήφανος για εκείνον. Θυμάμαι την πρώτη φοράς που έπαιξε στην Εθνική ομάδα το 2014. Μόλις είχε τελειώσει τη σεζόν του ΝΒΑ ως rookie και προετοιμαζόμασταν στα ελληνικά βουνά. Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο και μπορώ να πώ ότι πάντα έβλεπα το μεγάλο πάθος που είχε για το μπάσκετ. Ήταν τόσο λεπτός και όταν τον βλέπω τώρα στο γήπεδο δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι έτσι», αναφέρει αρχικά για την εξέλιξη του Αντετοκούνμπο και συνεχίζει:

«Είναι ένα ταπεινό παιδί και πιστεύω ότι πολλοί γνωρίζουν την ιστορία τη δική του και της οικογένειάς του. Δεν εμπιστεύεται μόνο το ταλέντο που έχει αλλά δουλεύει πολύ σκληρά στο παρκέ και στο γυμναστήριο. Δεν έχει όρια και νομίζω ότι μπορεί να γίνει ο βασιλιάς του ΝΒΑ για πολλά χρόνια».

Τέλος σχολίασε για τον τρόπο παιχνιδιού του...

«Από τις μικρές Εθνικές ομάδες είχαμε δει ότι είχε πολύ καλό χειρισμό της μπάλας. Όπως τον χρησιμοποιεί ο προπονητής του Μιλγουόκι δεν υπάρχει μια σταθερή θέση για εκείνον. Μπορεί να παίξει τα πάντα, ολες τις θέσεις από το 1 μέχρι και το 5. Οι ικανότητες που έχει στον χειρισμό της μπάλας τον βοηθούν σε πολλά επίπεδα του παιχνιδιού. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε και το ευρωπαϊκό υπόβαθρο που έχει. Ενώνει το αμερικανικό ένας-εναντίον- ενός με το ευρωπαϊκό μπασκετικό IQ. Αυτό του επιτρέπει να είναι ένας τόσο μεγάλος παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x