Γενικά

Ζητάει πίσω 100.000 δολάρια η Jordan Brand από την ομοσπονδία μπάσκετ της Αργεντινής!

Το πριμ των 100.000 δολαρίων, που είχε δώσει για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ζητάει πίσω η Jordan Brand από την ομοσπονδία μπάσκετ της Αργεντινής!

Στα… μαχαίρια βρίσκεται η ομοσπονδία μπάσκετ της Αργεντινής με την Jordan Brand, η οποία «ντύνει» το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!

Σύμφωνα με την «Diario Clarin», η θυγατρική εταιρία της ΝΙΚΕ ζητάει πίσω τα 100.000 δολάρια που είχε δώσει ως πριμ στην «αλμπισελέστε» για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς εκείνοι δεν έγιναν φέτος και μεταφέρθηκαν το 2021.

Το πρόβλημα είχε ξεκινήσει τον Μάιο, καθώς ΝΙΚΕ και κατ’ επέκταση και η Jordan Brand ανακοίνωσαν την επιχειρηματική αποχώρησή τους από την Αργεντινή. Στο μεταξύ, η Jordan Brand γνωστοποίησε πως δεν προτίθεται να συνεχίσει το τετραετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ομοσπονδία της χώρας, δίνοντας ως αποζημίωση 30.000 δολάρια, για να το «σπάσει».

Κάτι που δεν έγινε δεκτό από την CABB, με την εταιρία των αθλητικών ειδών να κάνει αντιπρόταση, ντύνοντας την εθνική ομάδα μέχρι το Τόκιο, αλλά χωρίς να δώσει άλλα χρήματα. Και σε αυτό εισέπραξε το «όχι» από την ομοσπονδία μπάσκετ της Αργεντινής.

Πλέον, η κατάσταση δεν έχει… γυρισμό και αφού οι δύο πλευρές δεν μπορούν να τα βρουν κατ’ ιδίαν, τότε η υπόθεση είναι πολύ πιθανό να λυθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x