Ελλάδα

Ζοτς: «Σαν πατέρας για όλους μας»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο gala για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Στην τεράστια, όπως τη χαρακτήρισε, προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό και γενικότερα το ευρωπαϊκό μπάσκετ αναφέρθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Πιστεύω πως όλοι καταλαβαίνουν την προσφορά του κυρίου Παύλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ συνολικά κι όχι μόνο στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα πρόσωπο που όλοι θαύμαζαν και σέβονταν. Ήταν απίστευτη η εμπιστοσύνη που μου έδωσε όπως και σε όλους τους ανθρώπους που δούλευαν για τον Παναθηναϊκό εκείνη την περίοδο κι είναι δύσκολο να τον ξεχάσουμε. Ήταν σαν πατέρας για όλους μας», ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι μια τεράστια απώλεια για όλους. Είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Παύλο. Όλοι είμαστε λυπημένοι για αυτό, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Προσωπικά έχω πολλά πράγματα να θυμάμαι, 13 χρόνια είναι μια μεγάλη περίοδο. Αυτό που ήταν απίθανο, ήταν η ενέργεια που έβαζε κάθε φορά που ερχόταν να δει την ομάδα και να μιλήσει σε όλους μας. Ξεκινώντας από τους παίκτες, το σταφ και όταν μιλούσε σε εμένα, ήταν έτοιμος να μας βοηθήσει σε κάθε κατάσταση».

Τέλος μίλησε για την πρόσκληση που του απηύθυνε ο Παναθηναϊκός...

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση να είμαστε εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x