Ευρώπη

Ζούρος: «Πήραμε μεγάλη νίκη, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης από το 35΄μέχρι το 40’ στάθηκε περισσότερο ο Ηλίας Ζούρος μετά τη νίκη του Περιστερίου επί της Ρίγα στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων τόνισε πως η Ρίγα μπορεί να σκοράρει αν της αφήσεις χώρο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του σε όλους τους παίκτες του ρόστερ, ζήτησε ρυθμό και «αποθέωσε» τον κόσμο.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί το πιο σημαντικό πράγμα είναι να νικάς και να προχωράς. Παίξαμε με μια σπουδαία ομάδα. Μια ομάδα που όταν της δίνεις χώρο, σκοράρει πολύ. Στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να σημειώσει 21 πόντους σε 5’.

Για να προχωρήσουμε είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’. Έχουμε 13 παίκτες, τους πιστεύουμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε ρυθμό, να ρολάρουμε και να νικάμε».

Απένειμε τα εύσημα στους συνεργάτες του, λέγοντας πως: «Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, έβαλαν πολύ δουλειά με λεπτομέρεια» και συμπλήτωσε πως: «Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο μας, που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Τους έχουμε ανάγκη, τους θέλουμε δίπλα μας, η ομάδα με τους φιλάθλους δίπλα της μπορεί να φτάσει ψηλά».

Ο Στίβεν Γκρέι συμπλήρωσε πως: «Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Είχαμε πολύ ενέργεια, επιβάλλαμε το ρυθμό μας και πετύχαμε το στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x