Super League 2

Βάζει τις βάσεις για Super League

Τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους φέρεται ήδη να έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ, ώστε να προχωρήσουν στην απόκτηση των παικτών που θα στελεχώσουν την ομάδα στην επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα.

Στην αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Ιβάν Μπρέτσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Παράλληλα, όμως, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει επαφές και για την στελέχωση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί άλλωστε και το προηγούμενο καλοκαίρι, αφού η «Ένωση» κινήθηκε άμεσα για δυναμώσει το δυναμικό της για τη συμμετοχή της στη Football League.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Μιλοβάνοβιτς έχει καταλήξει σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι τον Ιούλιο και, μάλιστα, ήδη έχει έρθει σε επαφή μαζί τους.

Στη σχετική λίστα υπάρχουν τα ονόματα του Χρήστου Τασουλής (αριστερό μπακ του Πανιωνίου), του Απόστολου Γιάννου (επιθετικός επίσης του Πανιωνίου), του Νίκολας Μαρτίνες (του Αργεντινού μεσοεπιθιετικού του Παναιτωλικού, το συμβόλαιό του λήγει το 2016) και του Δημήτρη Κουρμπέλη (που παίζει στον Αστέρα Τρίπολης και μένει ελεύθερος το 2018).

Σίγουρα δεν είναι μόνο αυτοί οι παίκτες στο «στόχαστρο» του Σέρβου τεχνικού διευθυντή, ο οποίος παράλληλα έχει γίνει γνωστό ότι έχει επαφές και στο εξωτερικό για να βρει τις καλύτερες λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αντρέ Σιμόες που είναι ο πρώτος παίκτης που έκλεισε η «Ένωση» εν όψει της επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα. Δεν αποκλείεται όμως να προκύψουν και περιπτώσεις από τη Βραζιλία, όπου πήγε πρόσφατα ο Μιλοβάνοβιτς και είχε επαφές και με μεγάλη εταιρεία μάνατζερ της Λατινικής Αμερικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x