Δελτία Τύπου

Βελτιώσου ατομικά με Καυκή, Ψαθά και Θωμόπουλο

Μία δυνατή ομάδα με στόχο την ατομική βελτίωση παικτών και την δημιουργία σωστής νοοτροπίας-δουλειάς, δημιούργησαν ο προπονητής Θανάσης Θωμόπουλος και οι παίκτες, Παναγιώτης Καυκής και Γιάννης Ψαθάς.

Η καλοκαιρινή περίοδος φτάνει σιγά-σιγά στην αφετηρία της και ο κάθε παίκτης του μπάσκετ που θέλει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος και πιο έτοιμος τη νέα σεζόν, οφείλει να δουλέψει για την ατομική του βελτίωση.

Μία από τις κορυφαίες επιλογές-προτάσεις που υπάρχουν την φετινή περίοδο για την επίτευξη αυτού του στόχου, για παιδιά κάθε ηλικίας, είναι αναμφίβολα η ομάδα των Θανάση Θωμόπουλου (προπονητής Ηλυσιακού) και των παικτών Παναγιώτη Καυκή και Γιάννη Ψαθά. Οι τρεις μπασκετάνθρωποι, δημιούργησαν ένα προπονητικό team με στόχο την κατεύθυνση και την καθοδήγηση ταλαντούχων παιδιών.

Θέλουν να εργαστούν μαζί τους για να αποκτήσουν σωστή νοοτροπία και να μάθουν πώς να δουλεύουν και να παίρνουν σωστές αποφάσεις στο παιχνίδι. Παράλληλα με την ατομική προπόνηση, θα υπάρχουν γκρουπ με επαγγελματίες που θέλουν να μείνουν σε καλή κατάσταση μέσα στο καλοκαίρι.

Το εγχείρημα των Θωμόπουλου, Καυκή και Ψαθά, θα λάβει χώρα σε δύο περιόδους. Η πρώτη από τις 27/5 έως 15/6 και η δεύτερη 18/6 με 19/7.

Στοιχεία επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν στο μπάνερ που ακολουθεί:

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x