Αγγλία

Βενγκέρ: «Ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ»

Το εγκώμιο στους οπαδούς της Λίβερπουλ έπλεξε ο Αρσέν Βενγκέρ και χαρακτήρισε φανταστική την ατμόσφαιρά που συναντούν ως αντίπαλοι στο «Άνφιλντ» ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή (21/12).

Ιδιαίτερη χαρακτήρισε ο Αρσέν Βενγκέρ την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο «Άνφιλντ» οι οπαδοί της Λίβερπουλ, στις δηλώσεις που έκανε ο Αλσατός τεχνικός με αφορμή τον επικείμενο αγώνα των δυο ομάδων την Κυριακή (21/12).

Μάλιστα προσέθεσε ο 65χρονος προπονητής πως τρέφει μεγάλο σεβασμό για τους φίλους των «κόκκινων», καθώς στέκονται στο πλευρό της ομάδας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές: «Θυμάμαι κάποτε, όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ με 5-1 στο Άνφιλντ και όλοι τραγουδούσαν το “You’ll never walk alone”. Είναι από τα λίγα γήπεδα στον κόσμο που το συναντάς αυτό. Υπάρχει ένας σπάνιος συνδυασμός γνώσης του ποδοσφαίρου και υποστήριξης στην ομάδα στο Λίβερπουλ και τους σέβομαι απεριόριστα γι’ αυτό».

Την περασμένη σεζόν η Άρσεναλ γνώρισε τη συντριβή με 5-1 από το συγκρότημα του Μπρένταν Ρότζερς, καθώς από το 20’ η Λίβερπουλ είχε πάρει προβάδισμα με 4-0!

Για αυτό το οδυνηρό για τους «κανονιέρηδες» αποτέλεσμα ο Βενγκέρ σημείωσε: «Κάθε ήττα μας αφήνει ένα σημάδι στην καρδιά δια παντός, αλλά έχουμε και καλές αναμνήσεις από τα ματς με τη Λίβερπουλ. Έχουμε νικήσει πολλά παιχνίδια και πέρυσι μάλιστα μια εβδομάδα μετά το 5-1, πήραμε τη νίκη για το Κύπελλο Αγγλίας με 2-0».



Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x