Super League 2

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τον Άρη»

Μονόδρομο αποτελεί για τον Άρη η συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική, όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, Γιάννης Βένος.

Στον τρόπο με τον οποίο ο Άρης θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική αναζητείται από χθες, όταν και ολοκληρώθηκε η σύσκεψη όλων των φορέων του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη λύση είναι η μοναδική που υπάρχει σύμφωνα με όλους τους εμπλεκόμενους, εκτός από τον Παναγιώτη Στεφανίδη, και – όπως δήλωσε ο Γιάννη Βένος – πρέπει να στηριχθεί από ανθρώπους που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

«Είναι μια εξέλιξη που περίμενε όλος ο κόσμος. Μπορεί να λέγαμε “να παίξει η ομάδα στη Β’ Εθνική”, αλλά όταν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είμαστε στάσιμοι εδώ και τρεις μήνες και τώρα βλέπουμε μία εξέλιξη. Μπορεί να μας πονάει να βλέπουμε τον Άρη στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και στη συνέχεια ανέφερε τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν:

«Ο Άρης χρειάζεται ανθρώπους μέσα από την οικογένεια, που να τον αγαπάνε και να έχουν αποδεδειγμένα ήθος. Με αυτά τα στοιχεία μπορεί να δοθεί όραμα στον κόσμο»

Όσον αφορά τα χρήματα που μπορούν να μαζευτούν από τον κόσμο, υπογράμμισε: «Εφόσον γίνουν οι σωστές κινήσεις, είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα και θα δώσουν από μόνοι τους τα χρήματα που απαιτούνται για να ανέβει η ομάδα».

Καταλήγοντας, ο κ. Βένος μίλησε και για την στάση των βετεράνων: «Είμαστε πάντα κοντά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό του συλλόγου. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα στηρίξουμε την προσπάθεια να στηθεί ο σύλλογος από την αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x